Politie Tilburg bevrijdt 'lichaam zonder hoofd' dat sekspop blijkt te zijn

5 maanden geleden gepubliceerd

Het werk van politieagenten kent vaak spannende momenten, van ongelukken en branden tot spectaculaire huisinvallen. Echter, de wijkagenten van het stadsdeel Reeshof in Tilburg werden onlangs geconfronteerd met een ongebruikelijke melding van een totaal andere aard. Zij kregen een melding binnen van een gevonden ‘lichaam van een vrouw zonder hoofd in een slaapzak’.

Alarmbellen

Bij het binnenkrijgen van dergelijke meldingen gaat bij de politie direct het alarm af. “Dit soort meldingen krijgen we niet vaak, maar daar gaan onze wijkagenten wel voor rijden. Je weet immers maar nooit. Misschien hebben we wel met een echte dode te maken”, vertelt een politiewoordvoerder.

Een onverwachte wending

Bij aankomst op de Nieuwe Rielseweg in Goirle bleek de situatie echter heel anders dan verwacht. In de slaapzak vond de politie geen lichaam, maar een sekspop. “Omdat we door veel jongeren worden gevolgd op Instagram hebben we bepaalde lichaamsdelen toch maar geblurd”, zegt de politiewoordvoerder.

Het dumpen van seksspeeltjes zoals deze komt niet vaak voor. De politie vermoedt dat de eigenaar van de pop wellicht iets anders wilde en daarom de pop heeft achtergelaten. Mocht de eigenaar spijt krijgen van deze actie, dan is de pop nog terug te halen op het politiebureau.