Politie houdt mogelijke autodief aan in Tilburg

Normal aangepastpolitieauto

Een gestolen auto is gisteren binnen twee uur weer terug gevonden met de mogelijke dief erin. De man is aangehouden voor diefstal c.q. heling van het gestolen voertuig.

Op donderdag 17 juni 2021 om 19.50 uur stapte op de Daniël Josephus Jittastraat een man uit zijn auto. Omdat hij maar een korte boodschap wilde doen liet hij de sleutel in het contactslot zitten. Dat was natuurlijk niet handig want toen hij terug kwam was er iemand ingestapt en er met zijn auto vandoor gegaan. Hij belde de politie en merk en kenteken werden aan alle surveillerende eenheden doorgegeven.

Aanhouding

Om 21.15 uur zag een eenheid de auto rijden op de Bredaseweg. Samen met een andere eenheid werd de auto ingesloten en de bestuurder aangehouden. De 62-jarige man uit Tilburg is aan het bureau voor de nacht ingesloten. Hij zal vrijdag verhoord worden. De auto kon direct terug naar de aangever.

Dit artikel verscheen eerst op DeTilburgse.nl

Adverteren op GoirleActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op GoirleActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goirle
12:06

18° C

Zwaarbewolkt

0.45 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief