Man met openstaande gevangenisstraf aangehouden in Goirle

Normal aanhouding
Afbeelding: Politie

Zaterdagavond 18 april 2020 hebben agenten geassisteerd bij een staande houding van een persoon door de BOA’s. Bij controle van het legitimatiebewijs bleek dat de man nog een aantal dagen gevangenisstraf open had staan. Hij verzette zich echter flink tegen zijn aanhouding, agenten hebben pepperspray gebruikt.

Rond 18.45 uur komen de agenten aan op de Tobias Asserstraat in Goirle om de BOA’s te helpen met het handhaven van de noodverordening. Na controle van de 23-jarige verdachte blijkt dat hij nog 11 dagen gevangenisstraf open had staan en een geldboete moet betalen. De verdachte zet het op een lopen en tijdens de korte achtervolging is hem meermaals verteld dat hij moet stoppen. Een van de agenten besluit om pepperspray te gebruiken en raakt de verdachte hiermee. De man stopt en kan geboeid worden. Hij is meegenomen naar het politiecellencomplex.

Adverteren op GoirleActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op GoirleActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goirle
02:41

18° C

Zwaarbewolkt

0.45 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief